Adatvédelmi eszközök és szolgáltatások

 • FARADAY BAG                              
 •  egy 4 rétegű rip-stop anyagú tasak, mely kialakítása folytán(Faraday Kalitka elv) megakadályozza a rádióhullámok terjedését,fogadását, indítását.          

Egyéb szolgáltatások

 • TÜK tanácsadás
 • Biztonsági szoba kialakítása

                     Ultra Mobile Jammer Box

Mobil jammer box
Mobil jammer box
 • Az Ultra Mobile Jammer egy olyan korszerű, hatékony és megoldásaiban forradalmian új információvédelmi eszköz, mely segít privát szféránk védelmében az egyre inkább elterjedő, saját mobiltelefonunkat kémkedésre felhasználó támadásokkal szemben.

  Mi ellen véd az Ultra Mobile Jammer?

  El kell fogadjuk, hogy a XXI. században a mobiltelefon az üzleti- és a magánélet szerves részét képezi, hosszabb időt nem tudunk távol tölteni tőle, gyakorlatilag életünk minden pillanatának tanúja. Ez a készülék egyesít számos olyan szolgáltatást, melyekkel a mindennapjaink gyorsabbak, könnyebbek, szórakoztatóbbak és egyben veszélyesebbek is lettek. Sok előnyös tulajdonsága mellett ugyanis komoly fenyegetést jelenthet a mobiltelefon a magánéletünkre, vagy az üzleti titkainkra.

  Ahogyan a közelmúlt eseményei  rámutattak, a telefonban lévő mikrofon felhasználható akkor is, amikor a tulajdonosnak erről nincsen tudomása, és kémkedni lehet vele. Ilyen jellegű hírek korábban is megjelentek elég csak a Snowden-botrányra gondolnunk.